Fetske Hogen Esch Linkedin

Fetske Hogen Esch is algemeen directeur en eigenaar van Bekkenfysiotherapie Hogen Esch en F-act Pelvic Pain Clinic (www.pelvicpain.nl). In Nederland en internationaal zet ze zich in om de zorg en behandeling rondom bekkenbodemproblemen te verbeteren. Ze is de eerste Nederlandse bekkenfysiotherapeut die zich specialiseerde in chronische pijn in de onderbuik en bekkenbodem. Ze is ook een van de grondleggers van de inhoud van het bekkenfysiotherapie-onderwijs in Nederland. Fetske staat in binnen- en buitenland bekend om haar deskundigheid en haar persoonlijke benadering. Patiënten uit de hele wereld weten de kliniek en parktijk te vinden en Fetske’s netwerk omvat specialisten in Nederland en internationaal.

Haar opleidingen volgde Fetske Hogen Esch in Nederland (Master Bekkenfysiotherapie en diverse cursussen en nascholingen in binnen en buitenland). Fetske spreekt geregeld op (internationale) congressen en overlegt met medisch specialisten in binnen- en buitenland. Daarnaast is ze docent bij Profundum Academy en gastdocent aan het Nationaal Trainingscentrum voor Echografie (NTE). 

“Mijn passie voor dit mooie vak is na 30 jaar nog altijd even groot. Behandeling op maat, dat is voor mij de kern van mijn werk. Dat betekent vooral goedluisteren naar de patiënt en de tijd nemen. Een goed begin is de helft van het werk. De oorzaak aanpakken in plaats van symptoombestrijding daarmee breng je iemand verder.” 

 https://www.linkedin.com/in/fetskehogenesch/